30 mei 2012
Honda Civic (2011 - 2017)

Honda Civic (2011 - 2017)

Bassie en Adriaan geven Honda Civic weg

Autozine
30 mei 2012 | Honda Nederland start vandaag met een bijzondere campagne. Het legendarische duo Bassie en Adriaan geven op de facebook pagina van Honda Nederland op ludieke wijze uitleg over de actie waarbij twee Honda Civic's zijn te winnen. Afgelopen week werd het duo al gespot in de nieuwe Civic bij de Honda-dealer in Utrecht en nu wordt duidelijk waarom zij daar aanwezig waren.
 

Bassie en Adriaan zijn echte Honda fans, getuige hun jarenlange ervaring met de Honda Prelude. Mede door de eigen wijze van presenteren heeft Honda ervoor gekozen dit duo uitleg te laten geven over de campagne, met de nieuwe Honda Civic in de hoofdrol.

Honda Civic (2011 - 2017)

De opdracht is eenvoudig, maar de uitvoering vraagt om de nodige creativiteit van de deelnemers. Gevraagd wordt om op een vrolijke, ludieke wijze een vriend of vriendin ervan te overtuigen een proefrit te maken in de nieuwe Honda Civic, dit te filmen en te uploaden op de Facebook of YouTube pagina van Honda Nederland. Naast de kans op een prachtige hoofdprijs voor zowel de maker van de film als de hoofdrolspeler, een splinternieuwe Honda Civic, ontvangen de eerste 50 deelnemers een slipcursus.

De Honda Civic debuteerde in 1972 en viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Wereldwijd zijn er meer dan 18,5 miljoen verkocht en de Civic is hiermee een van de bekendste en best verkochte Honda-modellen wereldwijd.