Ford Transit

Bijtelling leaseauto

Ford Transit

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Ford Transit 2020 is dankzij mild-hybrid techniek zuiniger zonder enige concessie aan de bruikbaarheid of rijeigenschappen. De besparing is gering, maar dat geldt ook voor de meerprijs.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
n.b.
 CO2-uitstoot: 231 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 0,-

 
Bijtelling "Ford Transit Double Cab in Van 350"
 
Bijtelling per jaar€ 0,-
Bijtelling per maand€ 0,-
 
Ford Transit leasen?
Dat kan! Vanaf € 379,-
Dealerleasing

Volkswagen TransporterVolkswagen Transporter
"Dubbele Cabine L2H1 30 2.0 TDI (90 pk)"
Ford Transit CustomFord Transit Custom
"290 L1 Sport Van"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum