Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Ford Courier biedt de ruimte van een bestelauto, maar het weggedrag en de uitrusting van een gezinsauto. De diesel is goed, de 1.0 EcoBoost maakt de Tourneo voordelig in aanschaf en gebruik.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 20.995,-
 CO2-uitstoot: 119 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 4.619,-

 
Bijtelling "Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost Titanium"
 
Bijtelling per jaar€ 1.760,-
Bijtelling per maand€ 147,-
 

Op zoek naar een Ford Tourneo Courier?
bynco heeft er 3 vanaf € 13.395,-

Ford Tourneo Courier

Opel ComboOpel Combo
"L1H1 1.2 Selection"
Volkswagen CaddyVolkswagen Caddy
"L1H1 1.5 TSI"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum