14 april 2004
Ford StreetKa

Ford StreetKa

Ford StreetKa nu ook leverbaar in Futura uitvoering

Autozine
14 april 2004 | Nu de zomer nadert, krijgt menigeen de kriebels: genieten van de zon met een verkoelend briesje door de haren, flaneren op de boulevard en langs drukbezette terrassen. Kortom, de kriebels om een lang gekoesterde wens te vervullen om in een open auto te rijden. Met een nieuwe uitvoering van de Streetka maakt Ford dit voor meer liefhebbers dan voorheen mogelijk, want de compacte roadster is er nu vanaf € 19.995,-.
 

De Streetka met de speciale prijs is technisch geheel gelijk aan de al bekende uitvoering, met dezelfde 1,6-liter Duratec benzinemotor met 70 kW/95 pk. Met natuurlijk ook alle veiligheidsvoorzieningen zoals ABS en vier airbags. Fraaie 16" 6-spaaks lichtmetalen wielen, elektrisch bedienbare portierramen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, lederen sportstuur en een Easy Sound 6000 radio/CD-speler behoren ook tot de standaarduitrusting van deze Streetka.

Ford StreetKa

De liefhebber van open rijden op zeer luxueuze wijze wordt nu tijdelijk de mogelijkheid geboden om de Streetka met alle denkbare luxe te rijden. In het kader van het Ford Futura programma, dat staat voor extra compleet uitgeruste modellen voor een speciale prijs, is er nu ook een Streetka Futura. Gedurende het gehele tweede kwartaal levert de Ford-dealer de Streetka Futura in gelimiteerde oplage, voor een prijs van € 22.995,-. De Streetka Futura kenmerkt zich door de extra´s zoals lederen bekleding, airconditioning en stoelverwarming, voor als het eigenlijk nog net iets te koud is.

Met de Streetka Futura is het lekker open rijden, onder (bijna) alle weersomstandigheden. Ook in de winter is het genieten van de Streetka, want voor extra comfort tijdens de donkere maanden, waarin open rijden echt te koud is, is er nu ook een hardtop leverbaar. De kosten hiervoor bedragen € 1.995,-.

Ford StreetKa