9 november 2006
Ford Mondeo (2007 - 2014)

Ford Mondeo (2007 - 2014)

Nieuwe Ford Mondeo debuteert in James Bond film

Autozine
9 november 2006 | De gloednieuwe Ford Mondeo, die volgend jaar op de markt zal komen, speelt een hoofdrol in de nieuwe James Bond film Casino Royale. De nieuwste Bond gaat op 17 november wereldwijd in premiere. Naast de rol in de nieuwe James Bond film, zal de nieuwe Mondeo ook te zien zijn in de TV-reclame die kijkers uitnodigt om de wereld van 007 te ontdekken.
 

In alle Bond-films speelt de auto van de befaamde Engelse geheim agent altijd een hoofdrol, naast die van het vrouwelijk schoon. Ford verzorgt de laatste jaren het vervoer en dit keer is het de nieuwe Mondeo die, nog voor de marktlancering van volgend jaar, de aandacht moet trekken. De Ford-dealers haken op het filmdebuut van de nieuwste Mondeo in door in de maanden november en december, tijdens een speciaal Bond-weekend, een aantal activiteiten te ontplooien. Iedere bezoeker van een Ford-dealer krijgt een gratis Bond-Cap en kan profiteren van speciale aanbiedingen, de winterinspectie en een 0,07 % rentetarief.

Ford Mondeo (2007 - 2014)

Hoewel veel opnames hebben plaatsgevonden in de Tsjechische hoofdstad Praag, zal de nieuwe Mondeo sedan, naar verluidt in een 225 pk sterke ST versie, vooral worden ingezet tijdens achtervolgingsscenes op de Bahamas. En wellicht dat 007, een charmeur pur sang, de nieuwste Bond-girl Vesper Lynd gespeeld door de Franse actrice Eva Green, een lift zal geven in de nieuwe Mondeo.

Ford Mondeo (2007 - 2014)