19 augustus 2016
 

Ford GT

Productie van Ford GT met twee jaar verlengd

Autozine
19 augustus 2016 | Ford Performance heeft besloten om de productie van de GT met twee jaar te verlengen. De aankondiging werd gedaan direct nadat er brieven naar potentiƫle klanten zijn gestuurd om ze op de hoogte te stellen van hun inschrijfstatus voor de aankoop van de auto. De extra productie ondersteunt het recente besluit van Ford Performance om gedurende vier jaar met de Ford GT te racen in zowel de IMSA als de World Endurance Championship (WEC).
KwikFit

"Omdat we niet genoeg Ford GT's kunnen bouwen voor iedereen die zich heeft ingeschreven, gaan we extra auto's produceren om te proberen meer van onze meest loyale Ford-ambassadeurs tevreden te stellen", aldus Dave Pericak, Global Director van Ford Performance. "We willen de Ford GT exclusief houden, maar tegelijkertijd weten we hoe onmisbaar deze klanten zijn voor ons merk."

Ford GT

Productiejaar drie is bedoeld voor toewijzingen aan kandidaten die op de wachtlijst zijn geplaatst; eerder opgeschorte inschrijvingen en personen die de eerste inschrijfperiode hebben gemist, krijgen in productiejaar vier een nieuwe kans. De inschrijvingsprocedure voor het vierde productiejaar gaat begin 2018 opnieuw van start. Degenen die zich al hebben ingeschreven voor de auto, hoeven alleen hun aanvraag te updaten.

"De Ford GT heeft racen in het bloed", aldus Raj Nair, Executive Vice President, Product Development en Chief Technical Officer bij Ford. "Het model voor op de weg en de raceauto blijven gedurende de komende vier jaar zij aan zij voortleven, waarbij we volop de mogelijkheid hebben om nieuwe technologieën op of buiten het circuit te testen en waar te maken."

IkWilVanMijnAutoAf
Ford GT40 als 64 Heritage EditionFord GT40 als 64 Heritage Edition
12 augustus 2021
Ford GT nu als 67 Heritage EditionFord GT nu als 67 Heritage Edition
16 augustus 2017
Ford GT nu te bestellen op FordGT.comFord GT nu te bestellen op FordGT.com
13 april 2016
 

Info

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum