28 juni 2007
Ford Focus (2005 - 2011)

Ford Focus (2005 - 2011)

Ford Focus is Zakenauto van het Jaar 2007

Autozine
28 juni 2007 | De Ford Focus is gekozen tot Zakenauto van het Jaar 2007. De jury van deze door het vakblad Automobiel Management georganiseerde verkiezing stelt: "In de Focus tel je mee".
 

De jury bestaat uit vakmensen uit de leasewereld, fleetowners en enkele autojournalisten. In het juryrapport noemen zij Ford de prettige verrassing van deze verkiezing. De eindconclusie van het juryrapport luidt: "De weloverwogen keuzes van Ford, een zich sterk positief ontwikkelende organisatie, een goed productgamma en een uitstekende prijs-prestatieverhouding hebben ertoe geleid dat de jury de Ford Focus tot de Zakenauto van het Jaar 2007 heeft gekozen. Wij feliciteren Ford met dit prachtige resultaat".

Ford Focus (2005 - 2011)

Hans Schep, algemeen directeur van Ford Nederland, is verheugd met deze prijs: "Het uitgangspunt bij Ford is dat onze modellen aantrekkelijk geprijsd zijn en een rijke uitrusting hebben. Je krijgt in de standaard specificatie heel veel product voor je geld. Het feit dat we die strategie consequent doorvoeren is goed voor de klantentevredenheid en de restwaarde; we zien elke maand de zakelijke performance van de Focus beter worden. Als Zakenauto van het Jaar bewijst de Focus dat de onderliggende waarden - betrouwbaarheid, kwaliteit, klantentevredenheid - ook in de markt gevoeld worden".