5 januari 2012
Fiat Qubo

Fiat Qubo

Fiat biedt rolstoeluitvoering Qubo en Doblo

Autozine
5 januari 2012 | De Fiat Qubo en Fiat Doblò zijn per direct te bestellen met rolstoelombouw. Deze aanpaste Fiat Qubo en Doblò hebben een Meerfase Europese Type Goedkeuring en behouden de fabrieksgarantie.

Aanpassingsbedrijf Bierman uit Nieuw-Vennep realiseert de aanpassingen die nodig zijn voor rolstoelvervoer op basis van de Fiat Qubo Panorama, de Fiat Doblò Panorama en de Fiat Doblò Combinato Maxi. De Fiat Doblò Combinato Maxi is ook zeer geschikt als ruime gezinsauto, omdat deze auto ruimte biedt aan 6 personen (inclusief de rolstoelgebruiker).

Fiat Qubo

De rolstoelombouw van de Fiat Qubo en Doblò zijn door Fiat technisch beoordeeld en goedgekeurd, waardoor de gebruiker de fabrieksgarantie ook na de ombouw behoudt. Daarnaast bezitten de rolstoeluitvoeringen van Fiat ook een Meerfase Europese Type Goedkeuring. Dat betekent in de praktijk een significante tijd- en kostenbesparing, omdat de auto's zonder verdere technische inspectie een kenteken krijgen toegewezen.

De Fiat Qubo is met rolstoelombouw leverbaar vanaf € 22.155,-, terwijl de Fiat Doblò in die hoedanigheid vanaf € 26.750,- op kenteken staat.

XLLease
Fiat Qubo tijdelijk als Trekking LimitedFiat Qubo tijdelijk als Trekking Limited
28 mei 2010
Fiat bouwt driemiljoenste auto TurkijeFiat bouwt driemiljoenste auto Turkije
10 april 2009
Fiat Qubo nu leverbaar met dieselmotorFiat Qubo nu leverbaar met dieselmotor
7 januari 2009
Fiat Qubo nu bij de dealerFiat Qubo nu bij de dealer
31 oktober 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum