5 april 2005
Fiat Panda (2003 - 2011)

Fiat Panda (2003 - 2011)

Fiat Panda nu leverbaar met Connect Navigatiesysteem

Autozine
5 april 2005 | Tot voor kort was een navigatiesysteem met full colour display voornamelijk voorbehouden aan auto's in de hogere marktsegmenten. Fiat introduceert het nu in het A-segment met de Panda Connect/Nav+.

In de klasse van de Fiat Panda is een af-fabriek ingebouwd navigatiesysteem inclusief 7-inch beeldscherm nu leverbaar. Bovendien bevat het Panda-pakket een ingebouwd GSM-systeem (met speciale poort voor SIM-kaart om handsfree te kunnen bellen) alsmede een kwalitatief hoogstaande Radio/Cd-speler.

Fiat Panda (2003 - 2011)

Behalve op het navigatiesysteem, kan de koper van een Panda met Connect/Nav+ ook terugvallen op de diensten van het zogenaamde Connect callcenter in Italie. In Fiat's systeem bekend van o.a. de Stilo maar ook Alfa 147- is deze service geintegreerd. Het werkt eenvoudig: middels een druk op de knop wordt er vanuit de Panda een SMS bericht naar het callcenter gestuurd; vervolgens nemen zij contact op met de afzender. In het SMS-bericht zitten de coordinaten opgeslagen van de locatie waar de Panda zich op dat moment bevindt. Op deze wijze is het voor het callcenter direct zichtbaar waar de hulpbehoevende Panda-rijder zich begeeft en kan er doelgericht worden gezocht in de nabije omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de dichtstbijzijnde parking, cinema, restaurant, tankstation, geldautomaat, postkantoor, supermarkt etc.

De gezochte locatie wordt na het gesprek via SMS doorgestuurd vanuit Italie naar de Panda, waarna de inzittenden met een druk op de knop het navigatiesysteem de route kan laten (her)berekenen. Maar ook voor de voetbaluitslagen, F1 startopstelling, weersverwachting en een overzicht van de verkeersdrukte op de route kan de assistentie worden ingeroepen van de Italiaanse helpdesk, die eenieder in de eigen taal (dus ook de Nederlandse) te woord staat.

Fiat Panda (2003 - 2011)

De optie Connect/Nav+ (dus inclusief GSM en Radio/Cd-speler) is leverbaar in combinatie met de voorwielaangedreven Panda 1.2 in het uitrustingsniveau Dynamic en Emotion, alsmede op de Fiat Panda 4x4 Climbing voor € 1.495,- (incl. BTW/BPM).

2e generatie Fiat Panda leeft voort2e generatie Fiat Panda leeft voort
15 februari 2012
Voordeel op laatste Fiat Panda'sVoordeel op laatste Fiat Panda's
7 september 2011
Nieuwe motor voor Fiat Panda PandaNieuwe motor voor Fiat Panda Panda
16 december 2010
Fiat Panda viert 30e verjaardagFiat Panda viert 30e verjaardag
25 maart 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum