13 november 2007
Fiat Croma

Fiat Croma

Fiat Croma ondergaat facelift

Autozine
13 november 2007 | De stationwagon van Fiat is vernieuwd en heeft een uiterlijk dat in lijn is met de rest van de moderne Fiat-familie. De vernieuwde Croma kan bogen op de tweede generatie MultiJet motoren, comfort, veiligheid en een uitgebreid infotainment systeem.

Fiats Centro Stile is verantwoordelijk voor de uiterlijke wijzigingen. Het meest opvallende aan de nieuwe Croma is dat hij in lijn met de rest van de Fiat-familie is gebracht. De typerende neus, zoals bekend van de Grande Punto en de Bravo, heeft nu ook de druppelvormige koplampen en een nieuwe chromen grille. Aan de achterkant heeft de nieuwe bumper de vorm van een luchtgeleider, die de auto een sportieve look geeft net als de nieuwe spoiler en side skirts. Nieuw aan de zijkant zijn de zwart gepolijste stijlen en de chroomdetails langs de ramen en stootstrips.

Fiat Croma

Het interieur van de nieuwe Croma heeft naast een nieuw stuur en instrumentenpaneel ook een aantal wijzigingen ondergaan die zijn Italiaanse design meer onderstrepen.

Fiat Croma

Het aanbod aan entertainment aan boord van de nieuwe Croma bestaat uit een DVD-speler met 9" scherm, het Blue&Me systeem (ook met navigatie), het Interscope Sound System Hi-Fi en CONNECT Nav Plus. Daarnaast zijn er diverse praktische hulpmiddelen aan boord die het rijden niet alleen veraangenamen, maar tevens ook veiliger maken. Te denken valt aan cruise control, regensensor, parkeersensoren, bandenspanningscontrolesysteem en follow me home verlichting.

Fiat Croma

De vernieuwde Italiaan is leverbaar met 2 benzine (1.8 met 140 pk en 2.2 met 147 pk) en 3 dieselmotoren (1.9 Multijet met 120 en 150 pk en een 2.4 Multijet met 200 pk). Alle motoren voldoen aan de Euro 4 emissienormen en de dieselmotoren zijn uitgerust met een roetfilter.

IkWilVanMijnAutoAf
Fiat maakt prijzen nieuwe Croma bekendFiat maakt prijzen nieuwe Croma bekend
24 december 2007
Facelift voor Fiat CromaFacelift voor Fiat Croma
4 januari 2007
Fiat Croma nu ook met 1.8 motorFiat Croma nu ook met 1.8 motor
22 maart 2006
Fiat Croma nu ook met 1.8 16v motorFiat Croma nu ook met 1.8 16v motor
6 januari 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum