Fiat 500L

Fiat 500L

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De 500L is de veelzijdige gezinsauto van Fiat. Voortaan is de 500L ook leverbaar met 4-cilinder motor op LPG, waarmee de auto comfortabeler is voordeliger rijdt. Het koddige uiterlijk blijft uniek.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 21.595,-
 CO2-uitstoot: 144 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 4.751,-

 
Bijtelling "Fiat 500L 1.4 T-Jet PopStar"
 
Bijtelling per jaar€ 1.810,-
Bijtelling per maand€ 151,-
Leaseprijs per maand vanafDas Import € 177,-
 

Op zoek naar een Fiat 500L?
DAS import heeft er 32 vanaf € 15.057,-

Fiat 500L

Dacia Logan MCVDacia Logan MCV
"TCe 90 Bi-Fuel Ambiance"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum