Fiat 500L Living

Fiat 500L Living

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Living is vrijwel gelijk aan de Fiat 500L, maar biedt dankzij extra overhang achter de achterwielen nog meer binnenruimte. Dat levert naar keuze extra bagageruimte of een derde zitrij op.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 24.795,-
 CO2-uitstoot: 145 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 5.455,-

 
Bijtelling "Fiat 500L Living 1.4 T-Jet Lounge"
 
Bijtelling per jaar€ 2.078,-
Bijtelling per maand€ 173,-
 
AutoCoach
Dacia Logan MCVDacia Logan MCV
"TCe 90 Ambiance"
Citroën C4 PicassoCitroën C4 Picasso
"PureTech 110 Start"
Renault ScenicRenault Scenic
"TCe 115 Life"
Renault Grand ScenicRenault Grand Scenic
"TCe 115 Life"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum