18 januari 2016
DS 5

DS 5

Nieuw navigatiesysteem voor DS5

Autozine
18 januari 2016 | De DS5 krijgt een nieuw navigatiesysteem genaamd "DS Connect Nav", het belooft "driedimensionale realtime navigatie". Dit navigatiesysteem met touchscreen en stembesturing maakt gebruik van de meest actuele verkeersinformatie en zal voor het eerst in het vlaggenschip, de DS5, worden geleverd.

Op zoek naar een DS 5?
bynco heeft er 3 vanaf € 16.840,-

DS 5

In 2016 zal bij DS de nadruk op informatietechnologie worden gelegd; in het eerste kwartaal wordt het driedimensionale kleurennavigatiesysteem DS Connect Nav leverbaar op de DS5. Connect Nav voorziet in de groeiende behoefte van hedendaagse bestuurders aan de meest actuele informatievoorziening.

DS 5

Bij het Connect Nav, een navigatiesysteem van de nieuwste generatie, draait alles om 'realtime' informatie die zonder enige vertraging wordt verkregen. De volgende functionaliteit is beschikbaar:

  • Realtime verkeersinformatie (met behulp van TomTom Traffic)
  • Locaties van parkeerplaatsen en benzinepompen (incl. brandstofprijzen)
  • Weersinformatie
  • Belangrijke locaties en bezienswaardigheden in de omgeving (POI)
  • Gevarenzones (optie)

Het nieuwe systeem kan ook door middel van stembesturing worden bediend. Bovendien is DS Connect Nav uitgerust met de "New Mirrorscreen"-technologie, waarmee de telefoon van de bestuurder  via het grote 7 inch touchscreen kan worden bediend. DS biedt die technologie aan met zowel Apple CarPlay als met MirrorLink, zodat vrijwel elke smartphone kan worden gekoppeld. De DS Connect Box (met simkaart en dataopslag) voorziet in automatische verbinding zonder extra handelingen.

DS 5

Met behulp van TomTom Traffic wordt in realtime verkeersinformatie voorzien; met 300 miljoen gebruikers in Europa is dit de grootste groep GPS-gebruikers. Om de twee minuten wordt de actuele verkeersituatie in beeld gebracht om de optimale route naar de eindbestemming te kunnen berekenen, waarbij rekening wordt gehouden met de verkeersintensiteit en de weersomstandigheden ter plaatse.

Prijzen en specificaties vernieuwde DS5Prijzen en specificaties vernieuwde DS5
13 mei 2015
Citroën DS5 ondergaat faceliftCitroën DS5 ondergaat facelift
16 februari 2015
Nieuwe motor voor Citroën DS5Nieuwe motor voor Citroën DS5
5 februari 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum