16 augustus 2010
 

Dodge Journey

Dodge verkoopt auto's via Internet

Autozine
16 augustus 2010 | Dodge start met onmiddellijke ingang de verkoop van auto's via Internet. Op de website Outlet-Sale.nl wordt bijvoorbeeld de Journey aangeboden met een belangrijk voordeel: een lagere prijs. Voor de Journey Business Edition-modellen gelden nu speciale Internet-tarieven. Deze liggen tot 3.000 euro onder de normale showroomprijs.
AutoCoach

Eerder dit jaar introduceerde Dodge de Business Edition van de Journey. In die uitvoering krijgt de vijf- of zevenzitter de beschikking over een ruim pakket extra's tegen een speciale prijs. Elke Journey Business Edition beschikt bijvoorbeeld over airconditioning, een parkview achteruitrijcamera, een MP3-compatibel CD/DVD audiosysteem met een 30 GB harde schijf, cruise control, verlichte bekerhouders en een 'chill-zone' voor het koel houden van drankjes.

Dodge Journey

De Dodge Journey staat bij de Nederlandse dealers van het merk in de showroom voor prijzen vanaf € 26.990,-. Op Outlet-Sale.nl is de Journey Business Edition echter verkrijgbaar vanaf € 23.990,- Het voordeel bedraagt dus € 3.000,- Hoewel de auto's via Internet worden gekozen, vindt de aflevering plaats bij de Dodge-dealer.

Outlet-Sale.nl is breed van opzet. In eerste instantie ligt de nadruk op de Dodge Journey, maar ook andere modellen van de merken Chrysler, Jeep en Dodge worden hier met de korting aangeboden. Het aanbod wordt dagelijks bijgewerkt.

XLLease
Dodge Journey gaat op toerDodge Journey gaat op toer
24 juni 2008
Dodge Journey debuteert in FrankfurtDodge Journey debuteert in Frankfurt
27 augustus 2007
 

Info

Techniek

Prijs

Forum