24 juni 2008
 

Dodge Journey

Dodge Journey gaat op toer

Autozine
24 juni 2008 | De Journey staat sinds kort in de showroom en nu gaat deze Dodge ook on tour. Met onmiddellijke ingang rijdt er een truck door Nederland met daarop de Journey en een Caliber. De twee 'family-cars' worden daarbij vergezeld door de minst familievriendelijke Dodge: de Viper. En precies daar zit de clou van het hele verhaal: wie de karavaan weet te spotten, maakt kans op een Viper Xperience.
AutoCoach

De Dodge Truck met daarop de nieuwe Journey, de Caliber en de Viper rijdt de komende tijd onafgebroken door Nederland. Zo zal de karavaan de langs de kustlijn van Nederland trekken maar ook bijvoorbeeld de TT van Assen aandoen. Bezoekers die de Truck spotten, hebben een uniek zicht op de drie stoere Dodges en ze maken kans op de unieke Viper Xperience. De gelukkige winnaars daarvan krijgen een dag lang de mogelijkheid om op een afgesloten circuit uitgebreid kennis te maken met het vermogen, de prestaties en de karaktereigenschappen van de Dodge Viper.

Dodge Journey

Degene die de Dodge Truck tegen komt, heeft de eerste stap richting de Viper Xperience al gezet. De tweede stap bestaat uit het sturen van een SMS-je met als inhoud het woord 'Dodge' naar nummer 5454. Onmiddellijk daarna ontvangt de Dodge-spotter een bericht terug (€ 0,40 p.o.b.) met daarin een unieke code. Hiermee kan worden ingelogd op de site www.smsviper.nl. Na het invullen van enkele relevante gegevens is de procedure compleet en maakt de spotter kans op een hemelse ervaring in 'a hell of a car'. De gelukkigen krijgen daarover automatisch bericht thuis.

Dodge Journey
Wittebrug
Dodge verkoopt auto's via InternetDodge verkoopt auto's via Internet
16 augustus 2010
Dodge Journey debuteert in FrankfurtDodge Journey debuteert in Frankfurt
27 augustus 2007
 

Info

Techniek

Prijs

Forum