15 maart 2006
Daihatsu Trevis

Daihatsu Trevis

Daihatsu Trevis vanaf augustus in Nederland

Autozine
15 maart 2006 | De Daihatsu Trevis zal vanaf augustus in Nederland leverbaar zijn. De Trevis, in Japan bekend als Mira Gino, werd op de Autosalon van Geneve voor het eerst aan het publiek in Europa getoond. De Trevis is een nieuw model voor Daihatsu in het A-segment.

Het design van de Trevis wordt gekenmerkt door speelse ronde lijnen. De grote ronde koplampen met chromen ringen en de karakteristieke grille geven de auto een klassiek aanzicht. De auto is voorzien van een nieuw ontwikkelde lak met extra glans. Het interieur is uitgevoerd in elegant zwart. De ronde lijnen van het exterieur zijn terug te vinden in het dashboard en de stoelen.

Daihatsu Trevis

Met zijn totale lengte van 3,4 meter en een draaicirkel van 8,8 meter is de Trevis zeer gebruiksvriendelijk in de nauwe straten van de binnenstad. Vanwege de recht vormgegeven A-stijl, het grote ronde achterraam en de nauwelijks schuin aflopende motorkap is de auto voor de bestuurder zeer overzichtelijk.

De Trevis wordt, net als de Cuore, aangedreven door een 1.0 liter 3-cilinder 12V DVVT-motor (dynamische variabele kleptiming). Deze motor kenmerkt zich door een laag verbruik van 4,8 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 114 gram per kilometer. Hierdoor hoort ook de Trevis bij de minst milieubelastende auto's die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Bovendien zal de Trevis, wanneer de overheid de milieusubsidies op 1 juli gaat invoeren, in aanmerking komen voor een milieukorting van € 500,-.

Daihatsu Trevis
IkWilVanMijnAutoAf
Daihatsu Trevis nu bij de dealerDaihatsu Trevis nu bij de dealer
22 augustus 2006
Daihatsu maakt prijs Trevis bekendDaihatsu maakt prijs Trevis bekend
22 juni 2006
Daihatsu haalt de Gino naar NederlandDaihatsu haalt de Gino naar Nederland
15 juni 2005
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum