3 maart 2009
Daihatsu Sirion 2
Nieuws

Daihatsu Sirion 2

Daihatsu introduceert Sirion 2 GT

3 maart 2009 - De Sirion 2 van Daihatsu is vanaf heden te koop met een GT pakket. Het GT pakket geeft de Sirion 2 een sportieve uitstraling en bestaat uit zijskirts, spatschermverbrederset, achterspoiler in een zwarte contrasterende look. GT badges benadrukken deze speciale versie.
AutoCoach

De GT upgrade is geschikt voor bijna alle uitvoeringen van de Sirion 2. De Sirion 2 met GT pakket is direct leverbaar in 10 kleuren. De consumentenprijs van de GT upgrade bedraagt € 999,- inclusief montage en BTW.

Daihatsu Sirion 2

Om de sportiviteit nog meer te benadrukken is er het GT extra pakket gebaseerd op de Sirion GT en aangevuld met: sportieve 16" lichtmetalen velgen met brede banden, fraai gestylde mistlampen en een stoere dubbele uitlaat. Met de GT extra geef je je Sirion 2 een compleet andere look. Het GT extra pakket kost € 1.699,- meer ten opzichte van het GT pakket, ook weer inclusief montage en BTW.

Voor zakelijke autorijders biedt de Sirion 2 nog meer voordeel: alle handgeschakelde uitvoeringen van de Sirion 2 in zowel de 1.0 als de1.3 liter uitvoeringen vallen door de lage CO2 uitstoot in de 20% bijtelling categorie!

Dutchlease
XLLease