3 mei 2003
 

Daewoo Tacuma

Speciale uitvoering Daewoo Tacuma Cinema

Autozine
3 mei 2003 | Gezinnen maken weer de voorbereidingen voor de komende vakantie, met korte of langere trips voor de boeg. Daewoo maakt deze soms lange vakantiereizen of uitstapjes de komende zomer extra comfortabel met de Tacuma Cinema. De Tacuma onderscheidt zich door een luxueuze voorziening: een DVD-speler met twee beeldschermen, bevestigd aan de achterkant van hoofdsteunen op de voorstoelen.

Er bestaat geen betere manier om kennis te maken met een auto dan een proefrit. De Daewoo-dealer beloont de interesse van de geinteresseerde automobilist ook nog eens met de gratis Piraten Planeet DVD bij een proefrit. Vanaf 23 april is de nieuwste Disney-film Piraten Planeet te koop op video en DVD. Deze film, gebaseerd op het beroemde verhaal Schateiland van Stevenson, draaide afgelopen Kerstmis in de bioscopen. General Motors is reeds jaren preferred supplier van Walt Disney en het was dus vrij logisch om met GM Daewoo een joint-promotion op te zetten om naast hun eigen promotieactiviteiten de film nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Daewoo Tacuma

De Tacuma Cinema is voorzien van een DVD-speler met twee beeldschermen, bevestigd aan de achterkant van hoofdsteunen op de voorstoelen. Consumenten betalen 500 euro voor de volledige uitrusting, die een winkelwaarde van 1.100 euro vertegenwoordigt. Het voordeel voor de klant bedraagt 600 euro en de actie loopt door tot eind mei. Letterlijk is de uitnodiging van Daewoo dan ook: komt dat zien!

Met 1.6 of 2.0 liter motor met automatische of manuele transmissie hebben Tacuma-kopers de keuze uit twee benzinemotoren met zestienkleppentechnologie, twee bovenliggende nokkenassen en een Euro 3 classificatie: de economische 1.6-liter levert 77 kW/104 pk terwijl de 2.0-liter 89 kW/121 pk genereert. Als een alternatief voor de standaard handgeschakelde vijfversnellingsbak kan de grootste motor worden geleverd met een automatische vierversnellingsbak van de Duitse specialist ZF. Deze versnellingsbak beschikt over elektronische controle en een zichzelf aanpassend schakel-programma. Afhankelijk van het type motor verbruikt de Tacuma 8,3 of 9,0 liter brandstof per 100 kilometer (gecombineerd verbruik).

Daewoo Tacuma
Dutchlease
Nieuwe look voor Daewoo TacumaNieuwe look voor Daewoo Tacuma
20 september 2003
Daewoo Tacuma nu ook als 1.6Daewoo Tacuma nu ook als 1.6
21 november 2001
 

Info

Techniek

Prijs

Forum