4 november 2004
 

Daewoo

Tot 25% korting bij aanschaf van een nieuwe Daewoo

Autozine
4 november 2004 | Als één merk een reputatie heeft hoog te houden op het gebied van opmerkelijke en opvallende publiciteitscampagnes, dan is het wel Daewoo. In het verleden werd regelmatig opzien gebaard met ongebruikelijke maar uiterst succesvolle verkoopacties. Dit najaar wordt er weer een opvallende actie aan de lijst toegevoegd: Daewoo Superdealer. Kopers van een nieuwe Daewoo een korting krijgen die op kan lopen tot 25%.
Info

Dit najaar kunnen alle Daewoo-modellen worden voorzien van een rijker uitrustingspakket, dat bestaat uit diverse onderdelen. Door een combinatie van accessoires, inruilvoordeel en onderhoud te maken kan het voordeel voor de klant oplopen tot ruim 25%. Het Daewoo Najaarspakket bestaat uit:

Daewoo
  • een gratis navigatiesysteem
  • uitgestelde betaling tot januari 2006
  • gratis metallic lak
  • een LPGinstallatie voor € 1.000,-
  • gratis onderhoud
  • extra inruilpremie

De totale waarde van dit pakket bedraagt € 4.265, - en uitgaande van een gemiddelde verkoopprijs van de Daewoo Kalos betekent dit een klantenvoordeel van ruim 25%. Pieter Stokman, Manager Public Relations van Daewoo Motor Benelux: "Het pakket is opgebouwd uit zes verschillende onderdelen. Uniek kenmerk van deze actie is dat de klant kan kiezen uit één of meerdere onderdelen van het pakket, afhankelijk van de individuele wensen van de klant".

De actie is geldig voor alle modellen van Daewoo, waarbij alleen voor de ACE actiemodellen een gewijzigde regeling van kracht is.

Extra vermogen voor Daewoo KalosExtra vermogen voor Daewoo Kalos
26 oktober 2004
Daewoo Nubira Stationwagon vanaf 2005Daewoo Nubira Stationwagon vanaf 2005
28 juli 2004
Daewoo levert Lacetti als politieautoDaewoo levert Lacetti als politieauto
16 juli 2004
Daewoo Kalos wint weer designonderzoekDaewoo Kalos wint weer designonderzoek
7 juli 2004