28 juli 2004
 

Daewoo

Daewoo Nubira Stationwagon begin volgend jaar in Nederland

Autozine
28 juli 2004 | De nieuwe Daewoo Nubira Stationwagon zal vanaf begin volgend jaar in de showrooms van de Nederlandse Daewoo-dealers staan. GM Daewoo Auto & Technology (GM Daewoo) heeft inmiddels een aanvang gemaakt met de verscheping van de nieuwe Nubira Stationwagon naar enkele landen in Europa.
AutoCoach
Info

De eerste 160 stationwagons werden op de boot gezet richting Duitsland. Kort daarna vertrokken nog eens ruim duizend Nubira Stationwagons naar Europa, bestemd voor Frankrijk, Oostenrijk en Belgie. Later zullen ook Turkije, Bulgarije en Polen volgen.

Daewoo

Pieter Stokman, Manager Public Relations van Daewoo Motor Benelux: "Het Daewoo modelprogramma is de laatste tijd bijna volledig vernieuwd, met heel recent ook de introductie van de Nubira en Lacetti. Daarnaast maakt Daewoo Motor Benelux een fikse verkoopgroei door en wordt ook het dealernetwerk aanzienlijk uitgebreid. De twee nieuwste Daewoo-modellen vergen daardoor de volledige aandacht van onze organisatie, zowel van importeur als dealers. Momenteel zijn al onze marketingactiviteiten dan ook gericht op het consolideren en verder uitbouwen van onze marktpositie met het huidige model-programma".

De stationwagonversie van de Nubira zal in verband met beschikbaarheid niet direct in alle landen van Europa leverbaar worden, waaronder in Nederland. "Gezien de wereldwijd gestegen vraag is de levering per land in de eerste maanden na de introductie relatief beperkt. Reden voor ons om te kiezen voor een marktlancering begin volgend jaar, wanneer de Nubira Stationwagon volop leverbaar zal zijn", aldus Stokman. Een andere belangrijke reden is het feit dat deze nieuwste Daewoo tijdens de RAI 2005 dan ook direct volop de belangstelling van het publiek zal krijgen.

Dutchlease
Tot 25% korting bij een nieuwe DaewooTot 25% korting bij een nieuwe Daewoo
4 november 2004
Extra vermogen voor Daewoo KalosExtra vermogen voor Daewoo Kalos
26 oktober 2004
Daewoo levert Lacetti als politieautoDaewoo levert Lacetti als politieauto
16 juli 2004
Daewoo Kalos wint weer designonderzoekDaewoo Kalos wint weer designonderzoek
7 juli 2004