29 mei 2008
Dacia Sandero (2008 - 2012)
Nieuws

Dacia Sandero

Dacia Meeting is toneel van wereldprimeur

29 mei 2008 - Tijdens de Dacia Meeting op 25 mei jl. introduceerde Dacia de nieuwe Sandero aan het publiek: een wereldprimeur voor Nederland. Ruim 2.000 bezoekers en honderden Dacia's vonden de weg naar recreatieterrein Doornse Gat op de Utrechte Heuvelrug, waar de Nederlandse Dacia Meeting voor de derde maal plaatsvond.

Het aantal deelnemende auto's aan de op zondag 25 mei georganiseerde Dacia Meeting overtrof alle verwachtingen: 550 Dacia's stonden naast elkaar opgesteld. "Een officieus wereldrecord", aldus Mark Horsten, Productmanager Dacia bij Renault Nederland waar Dacia onderdeel van is. "Het evenement trok meer dan 2.000 bezoekers. Een enorme respons gezien de 5.000 uitnodigingen die we samen met de Dacia Logan MCV-site naar alle Nederlandse kopers van een nieuwe Dacia hadden gestuurd".

Dacia Sandero (2008 - 2012)

De aanleiding voor Renault Nederland om deel te nemen aan de Dacia Meeting was tweeledig. Horsten: "Op de eerste plaats wilden we uit naam van Renault Nederland alle rijders bedanken voor het vertrouwen dat ze ons hebben geschonken door een nieuwe Dacia aan te schaffen. Wij realiseren ons dat deze mensen ware ambassadeurs zijn voor het merk. Daarom was het evenement gratis toegankelijk. Als onderdeel van dit 'bedankje' introduceerden we de nieuwe Dacia Sandero: de tweede aanleiding. Daarmee is Nederland het eerste land waar de Dacia Sandero aan een groot publiek is gepresenteerd – een echte wereldprimeur dus". De auto staat vanaf 27 juni bij de Dacia-dealer.

Dacia Sandero (2008 - 2012)

In nauwe samenspraak met Ger Nijkamp (38), Dacia Logan MCV-rijder van het eerste uur, is deze derde Dacia Meeting georganiseerd. Nijkamp is tevens initiatiefnemer van de website DaciaLoganMCV.nl. Trok deze fansite tijdens de eerste maand van zijn bestaan een bescheiden aantal van honderd bezoekers, inmiddels hebben in ruim een jaar tijd al een half miljoen belangstellenden de webpagina's over de Dacia Logan MCV en de Dacia Sandero bekeken.

Dacia Sandero (2008 - 2012)
XLLease