9 juni 2009
Dacia Sandero (2008 - 2012)
Nieuws

Dacia Sandero (2008 - 2012)

Dacia introduceert Sandero Stepway

9 juni 2009 - Dacia onthulde zondag jl., op de Nationale Dacia meeting in Biddinghuizen, de Sandero Stepway; een stoere versie van de Sandero. Met zijn design moet de Dacia Sandero Stepway een jonger publiek aantrekken dat op zoek is naar een betaalbare auto met een sterke persoonlijkheid. De verhoogde bodemvrijheid, de beschermplaten vóór en achter, de skirts, de in lengterichting geplaatste dakrails en de verchroomde uitlaatpijp geven de Sandero Stepway een stoere uitstraling.
AutoCoach

De auto heeft een bodemvrijheid die met 20 mm is verhoogd ten opzichte van de Sandero Hatchback, tweekleurige bumpers vóór/achter (zwart en carrosseriekleur) waarin de chroomkleurige beschermplaten vóór en achter met satijnglans zijn verwerkt, mistlampen en in lengterichting geplaatste dakrails (zwart en chroomkleurig met satijnglans). De Stepway is standaard leverbaar in drie kleuren metaallak: Gris Platine, Gris Comète en Rouge de Feu.

Dacia Sandero (2008 - 2012)

De donkere koplampbehuizing, de chroomkleurige grillestrip, de 16 inch lichtmetalen wielen, chroomkleurige buitenspiegels, portiergrepen en skirts met satijnglans, plus de chroomkleurige uitlaatpijp dragen bij aan het stoere karakter van de auto. In het interieur maken een speciale zwarte bekleding met witte siernaden en verschillende grijze elementen (voorzijde van de middenconsole, uitstroomopeningen, inleg van het stuurwiel, portiergrepen) de auto bijzonder.

Voor wat betreft veiligheid beschikt de Dacia Sandero Stepway over het ABS Bosch 8.1-systeem met elektronische remkrachtverdeler (EBV) en noodstopbekrachtiging en over twee airbags voor bestuurder en passagier.

Dacia Sandero (2008 - 2012)

De Sandero Stepway is leverbaar met 1.6 MPI 90 pk benzinemotor. Het brandstofverbruik bedraagt 7.6 l/100 km. Deze nieuwe Dacia is verkrijgbaar voor € 11.495 en staat vanaf september in de Nederlandse showroom. Vanaf 1 juli kan de auto besteld worden.

XLLease
XLLease