7 januari 2001
 

Citroen Saxo

Sportief kleedje voor Citroen Saxo

Autozine
7 januari 2001 | In samenwerking met sportkledingfabrikant Asics brengt Citroën een speciale versie van de Saxo op de markt. De sportief aangeklede Saxo wordt voor de gelegenheid uitgerust met 14 inch wielen met Honfleur wieldoppen en in geval van de VTS versie in de voorbumper geïntegreerde mistlampen.
AutoCoach

Het interieur is voorzien van blauw/zwarte of rood/zwarte bekleding en gordels in rood/zwart. De versnellingspook is verchroomd en de wijzerplaten zijn afhankelijk van de kleur van de bekleding in rood of blauw uitgevoerd. Stuurbekrachtiging, centrale portier- en achterklepvergrendeling, elektrisch bedienbare zijruiten en een radio-cdspeler horen ook tot de standaarduitrusting.

Citroen Saxo

Iedere bezoeker die de komende maanden een proefrit met de Saxo Asics komt maken, ontvangt in ieder geval een waardebon voor een Asics fleece-trui. Wie de Saxo Asics koopt, ontvangt bovendien een rugzak met inhoud. Een proefrit kan worden aangevraagd op de speciale Saxo Asics website. De Saxo Asics is leverbaar vanaf fl. 22.990,- voor het driedeurs model met 1.1 liter motor. De snellere 1.4 liter VTS kost fl. 25.990,-.

XLLease
 

Info

Techniek

Prijs

Forum