Citroen Grand C4 Picasso

Bijtelling leaseauto

Citroen Grand C4 Picasso

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Citroen Grand C4 Picasso biedt behalve zeven zitplaatsen ook een unieke stijl. Comfortabel en eigenzinnig. Versies met dieselmotoren rijden in alle opzichten beter dan de benzine-uitvoeringen.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 38.390,-
 CO2-uitstoot: 130 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 8.446,-

 
Bijtelling "Citroen Grand C4 Picasso THP 165 Shine EAT6"
 
Bijtelling per jaar€ 3.218,-
Bijtelling per maand€ 268,-
 
Ford S-MAXFord S-MAX
"1.5 EcoBoost Trend"
Ford GalaxyFord Galaxy
"1.5 EcoBoost Trend"
Seat AlhambraSeat Alhambra
"1.4 TSI Reference"
Volkswagen SharanVolkswagen Sharan
"1.4 TSI Comfortline"
Renault EspaceRenault Espace
"TCe 225 Intens EDC"