16 juli 2010
Citroen DS3

Citroen DS3

Nieuwe prints voor Citroen DS3

Autozine
16 juli 2010 | De Citroën DS3 behaalt een nieuwe mijlpaal: deze week werd de 1000ste order genoteerd voor de nieuwste creatie van Citroën. Met de introductie van drie nieuwe in- en exterieurthema's is de keuze bovendien ruimer geworden.
 

Amper 3 maanden na de introductie van de DS3 noteert Citroën de 1000ste order voor deze auto. Met maar liefst 38 kleurencombinaties is deze auto geheel aan te passen aan de persoonlijke stijl van de berijder. Daar komt nu bij dat er drie nieuwe interieur- en exterieurprints zijn toegevoegd aan het toch al ruime aanbod. Vanaf nu is de DS3 uit te rusten met de volgende drie thema's:

Citroen DS3
  1. Map: Het thema Map past helemaal bij de "French Touch" en is geïnspireerd op Parijs als hoofdstad van de mode en het nachtleven.
  2. Co-Design: Geheel in stijl van de moderne kunst, met verwijzingen naar de New Yorkse Pop-Art kunst en cultuur, geïnspireerd op illustraties van jonge stedelijke kunstenaars.
  3. Plane: Het thema Plane is geïnspireerd op de wereld van videogames. Dit thema is ook voorzien van prints op de achter- en zijkant.