18 december 2013
Citroen DS3

Citroen DS3

Citroen introduceert DS3 Fab

Autozine
18 december 2013 | Citroën gaat een samenwerking aan met de Nederlandse ontwerpster Fabienne Chapot en introduceert vanaf nu de DS3 Fab. 'When fashion drives you''is het thema van de introductiecampagne van deze modieuze Citroën DS3. Citroën koos voor een samenwerking met het Nederlandse merk Fab omdat de DS3, die onder andere mede is vormgegeven door mode-ontwerpers, zich prima leent voor een gepersonaliseerd tintje.
 

Bijzonder is dat er voor Nederland nu een gelimiteerde oplage is van de DS3, helemaal toegesneden op vrouwen. De DS3 Fab. is voorzien van een VTi 82 motor en heeft als basis het uitrustingsniveau So Chic, naast de speciale Fab. accessoires. Bijzonder aan de DS3 Fab. is de two tone lak, waarbij verschillende kleurstellingen mogelijk zijn. De DS3 Fab. is ook voorzien van Pack Confort (met o.a. navigatie, parkeersensoren en airconditioning).

Citroen DS3

Kenmerkend zijn de Fab. motieven op het dak en buitenspiegels in de vorm van sterren en harten. De harten en sterren komen ook terug op het 'embossed' leder in het interieur. Het logo van Fab. op de zijkant van de DS3 maakt het geheel af. De vanafprijs van de Citroën DS3 Fab. bedraagt €20.890 (incl. BTW/BPM).

Bij aanschaf van een Citroën DS3 Fab. kan de nieuwe eigenaresse ook een bijzonder kado tegemoetzien dat bij de auto hoort: de Fabulous Road Trip Collection. Deze bestaat onder andere uit:

  • Een Fab. clutch op maat gemaakt voor het dashboardkastje
  • Fab. ballerina's, zodat de dame niet op haar hakken hoeft auto te rijden
  • Een Fab. zonnebril met bijpassend hoesje dat precies in de middenarmsteun past
  • Het Fab. parfum Fabelle
  • Een Fab. sleutelhanger voor de autosleutel