22 april 2009
Citroen C5
Nieuws

Citroen C5

Voordeel op LPG bij Citroen

22 april 2009 - Vanaf heden is de Citroën C5 leverbaar met een Eurogas LPG-installatie voor €495 inclusief inbouw en BTW, met een korting van €2.000. De LPG-installatie is leverbaar op alle 1.8 en 2.0 benzine varianten van de Citroën C5.
Carsub

LPG op de Citroën C5 biedt zowel voor de automobilist als het milieu veel voordelen. De CO2-uitstoot van een auto met LPG-installatie ligt ongeveer 10 tot 15% lager dan die van dezelfde auto met een benzinemotor en in vergelijking met benzine en diesel ligt de autogasprijs per liter significant lager. Dat betekent een volle tank voor ongeveer €25!

Citroen C5

De Citroën C5 garandeert met deze LPG-installatie uitstekende rijprestaties en comfort. Daarnaast blijft de bagageruimte gehandhaafd omdat de LPG-tank op de plaats van het reservewiel wordt gemonteerd.

Voor de zakelijke rijder geldt dat er geen bijtelling wordt betaald over de waarde van de LPG-installatie. Daarnaast zorgt rijden op autogas in de meeste gevallen voor een lager leasebedrag dan benzine of diesel. Belangrijk is dat met een omslagpunt van minder dan 9.000 km per jaar rijden op autogas nu ook een serieuze optie is voor de particuliere rijder. Zo is bij een jaarlijks kilometrage van gemiddeld 25.000 kilometer het brandstofvoordeel al gauw €1.100 per jaar.

IkWilVanMijnAutoAf
Remschijf.nl