24 november 2010
Citroen C5

Citroen C5

Citroen maakt wijzigingen C5 bekend

Autozine
24 november 2010 | Citroën maakt de wijzigingen in het aanbod van de C5 bekend. Naast enkele uiterlijke veranderingen is het totale productaanbod van de C5 gewijzigd en zijn er nieuwe motoren verkrijgbaar. De vanafprijs van de C5 is 25.990 euro.
Nieuwe vloermatten voor de Citroen C5?
Dat kan! Vanaf € 38,-
Just Carpets.nl

 

Vanaf nu beschikt de Citroën C5 bij het Attraction niveau standaard over: ESP, automatische airconditioning, LED dagrijverlichting, conventioneel veersysteem, radio/CD/MP3 speler en een lederen stuurwiel. Vanaf heden is iedere C5 voorzien van LED dagrijverlichting en gedeeltelijk donker getinte achterlichten.

Citroen C5

Het Tendance niveau omvat onder andere: Automatisch inschakelende verlichting met follow me home functie, Connecting Box (USB aansluiting, Bluetooth en streaming audio) automatische airconditioning met twee klimaatzones, parkeersensoren achter, regensensor, lichtmetalen wielen, hydractieve 3+ vering op de Tendance versies met automatische versnellingsbak.

Bij het Exclusive niveau behoren onder andere tot de standaard uitrusting: 17 inch lichtmetalen wielen, chromen raamlijsten, eTouch (noodoproep/pechhulp met lokalisatiefunctie, Eco Driving/virtueel onderhoudsboekje via Citroen.nl), parkeersensoren voor en achter alsmede parkeersupport, Hydractieve 3+ vering op alle versies, MyWay navigatiesysteem (geï, ntegreerd kleurenscherm, Bluetooth, hands-free systeem, SD kaart met gegevens van West Europa).

Op de Tendance uitvoeringen is het Pack Voyage leverbaar voor &euro, 995,- bestaande uit het MyWay navigatiesysteem met Bluetooth, handsfree telefoonsysteem en parkeersensoren voor (parkeersensoren achter zijn al standaard op de Tendance uitvoeringen).

De nieuwe 120 VTi motor beschikt over 120 pk en wordt gekoppeld aan een EGS 6-versnellingsbak. Op de Citroën C5 is vanaf nu ook de e-HDi 110 motor beschikbaar met stop/start techniek in combinatie met microhybride techniek gekoppeld aan de EGS 6-versnellingsbak. Compleet nieuw is de HDi 200. Deze bi-turbo dieselmotor belooft prestaties (200 pk / 450 Nm) en zou dit combineren met een laag brandstofverbruik.

UnitedConsumers
Nieuwe dieselmotoren voor Citroën C5Nieuwe dieselmotoren voor Citroën C5
11 juni 2015
Citroën introduceert C5 Limited BusinessCitroën introduceert C5 Limited Business
6 april 2010
Citroën C5 nu met 1.6 THP en automaatCitroën C5 nu met 1.6 THP en automaat
18 maart 2010
Voordeel op LPG bij CitroënVoordeel op LPG bij Citroën
22 april 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum