1 augustus 2007

Citroen C4 Picasso (2007 - 2013)

Voordelig LPG voor Citroen C4 Picasso

1 augustus 2007 - De Citroën C4 Picasso is vanaf deze maand leverbaar met een Eurogas LPG-installatie voor € 995,- inclusief inbouw en BTW. LPG op de Citroën C4 Picasso biedt zowel voor de automobilist als voor het milieu voordelen. De CO2 uitstoot van een LPG-auto ligt ongeveer 10% lager dan die van dezelfde auto met een benzinemotor en in vergelijking met benzine en diesel ligt de autogasprijs per liter significant lager.
YourLease

De vijfzits C4 Picasso hoeft niet in te boeten aan comfort, want de bagageruimte blijft gehandhaafd omdat de LPG tank op de plaats van het reservewiel wordt gemonteerd. Bij de LPG-installatie worden een hoes voor het reservewiel en een spuitbus om een lekke band op te vullen meegeleverd.

Citroen C4 Picasso (2007 - 2013)

Voor de zakelijke rijder zal er geen bijtelling gelden over de waarde van de LPG-installatie, terwijl met een omslagpunt van minder dan 10.000 km per jaar rijden op autogas nu ook een serieuze optie is voor de particuliere rijder (berekening volgens Citroën). LPG voor de C4 Picasso is leverbaar op de 1.8 16V en 2.0 16V benzinemotoren, met uitzondering van de Exclusive-versies.

De Citroën C4 Picasso met een Eurogas LPG-installatie is leverbaar vanaf € 25.985,- inclusief BTW/BPM. De installatie is gehomologeerd door Citroën Nederland waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft.

Vandebron