29 september 2010

Citroen C4 Picasso (2007 - 2013)

Citroen C4 Picasso is Zakenauto van het Jaar 2011

29 september 2010 - De Citroën C4 Picasso mag zich vanaf nu een heel jaar Zakenauto van het Jaar noemen. De C4 Picasso liet een veld van kandidaten achter zich door op comfort, rijgedrag, kwaliteit èn vormgeving hoge punten te scoren.

"De Citroën C4 Picasso is een kwalitatief hoogwaardig produkt dat goed laat zien waar het merk Citroën met al haar Créative Technologie voor staat, nu en in de toekomst. Comfort is een merkwaarde die erg past bij Citroën, maar ook op het gebied van groene labelling, veiligheid en rijeigenschappen scoort de C4 Picasso uitstekend", aldus volgens het juryrapport.

Citroen C4 Picasso (2007 - 2013)

Daarbij heeft het merk Citroën de focus op de zakelijke markt vergroot. Zowel de dealerorganisatie als de importeur heeft afgelopen jaren fors geïnvesteerd in een organisatie die aansluit bij de wensen van de zakelijke markt. Zo werden in 2010 acht Citroën Business Centers aangesteld; Citroën dealerbedrijven die hun focus extra op de zakelijke markt leggen.

Een Citroën Business Center heeft onder andere een 100% Business to Business-adviseur in dienst die een specifiek Business to Business -trainingsprogramma doorloopt, een vaste showruimte voor het Citroën Bedrijfswagen gamma en de Business modellen van de personenauto's, ruimere openingstijden en kortere wachttijden, en een Business to Business receptionist met een apart telefoonnummer voor de zakelijke klant.

Citroën Rent completeert het zakelijk aanbod door altijd passend vervangend of extra vervoer te kunnen bieden. Het aantal Citroën Business Centers zal in 2011 verder worden uitgebreid naar 20 vestigingen, verspreid over heel Nederland.

De verkiezing Zakenauto van het Jaar is een initiatief van Automobiel Management. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van grote leasemaatschappijen, uit vertegenwoordigers van zeer grote fleetowners en uit vakjournalisten. Bij de zakenautojury is dit jaar zitting genomen door Erik Henstra van LeasePlan Nederland, door wagenparkbeheerder Henk Gerritse van de Koninklijke BAM Groep en door autojournalist Niek Schenk. In de jury hebben ook zitting John Spies (ING Car Lease), Jochem Lubbers (Fleet Knowledge), Jacques Horsten (Defensie), Arjen van der Lugt (Athlon), Marien Kreuger (Arval), Rob van Ginneken en Henny Hemmes (beide autojournalisten). Juryvoorzitter is Peter Brouwer, hoofdredacteur van Automobiel Management.

IkWilVanMijnAutoAf
Remschijf.nl