Citroen Berlingo

Citroen Berlingo

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Citroen e-Berlingo is een zeer ruime gezinsauto met elektrische aandrijving. Helaas is het prijsverschil met andere elektrische auto's klein, waardoor het gebruikelijke voordeel komt te vervallen.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 37.850,-
 CO2-uitstoot: 0 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 8.327,-

 
Bijtelling "Citroen Berlingo 50 kWh Live"
 
Bijtelling per jaar€ 3.173,-
Bijtelling per maand€ 264,-
 

Op zoek naar een Citroen Berlingo?
bynco heeft er 8 vanaf € 21.950,-

Citroen Berlingo

Opel Combo LifeOpel Combo Life
"50 kWh"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum