20 december 2002

Citroen Berlingo (1996 - 2008)

Nieuwe Citroen Berlingo nu bij de dealer

20 december 2002 - De geheel vernieuwde Citroën Berlingo staat in de showroom van alle 162 Citroëndealers. De nieuwe Berlingo is volgens de fabrikant veiliger, comfortabeler, maar vooral mooier en moet daarmee weer helemaal aan de eisen van deze tijd voldoen. Citroën Nederland verwacht volgend jaar 1400 Berlingo's in personenuitvoering te verkopen.

De standaard stuurbekrachtiging is variabel en alle Berlingo's hebben voor grote, geventileerde schijfremmen. De nieuwe Berlingo heeft bovendien veel extra's die de actieve veiligheid verhogen. 0p alle uitvoeringen is ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) leverbaar. Ze kunnen bovendien uitgerust worden met zij-airbags.

Citroen Berlingo (1996 - 2008)

De nieuwe Berlingo staat nog maar net bij de Citroëndealer, maar slaat volgens de importeur nu al helemaal aan. Reacties van bezoekers zijn louter positief. "Volwassen, stoer, robuust, sjiek, compleet en mooi interieur", zijn veelgehoorde reacties. De Citroëndealer heeft het er maar druk mee. De nieuwe Citroën Berlingo is er vanaf € 13.800,-

Remschijf.nl