6 oktober 2006
Chevrolet Epica

Chevrolet Epica

Speciale uitvoering voor de zakelijke rijder: Chevrolet Epica Business Edition

Autozine
6 oktober 2006 | Kort na de introductie van haar nieuwe middenklasser met zescilinder-technologie introduceert Chevrolet Nederland nu een uitvoering die speciaal gericht is op de zakelijke rijder. Voor 1.750 euro wordt de Epica voorzien van een LPG-systeem en navigatiesysteem.
AutoCoach

Ronald Dubbelman, Verkoop Directeur Chevrolet Nederland: "De Epica is pas enkele maanden in ons land op de markt en nu al zien wij een enorme interesse vanuit vooral de zakelijke markt. Vooral de moderne styling en de keuze uit twee superstille zescilinder-motoren, in combinatie met een scherpe aanschafprijs, liggen ten grondslag aan deze toegenomen aandacht vanuit de zakelijke markt. Bovendien biedt de Epica een uitgebreide uitrusting tegen een relatief lage prijs, waardoor de fiscale bijtelling voor de zakelijke rijder uiterst interessant, en dus naar verhouding, laag is".

Chevrolet Epica

De nieuwe Epica sedan wordt geleverd met dwarsgeplaatste 24-kleppen zes-cilinder lijnmotoren van 2.0- of 2.5-liter. Tot de belangrijkste kenmerken van de Epica behoren naast de zescilindermotoren de grote hoeveelheid ruimte, het rijcomfort en het uitgebreide veiligheidspakket. Voor de zakelijke rijder die de nodige kilometers maakt, is de Business Edition uitvoering een interessante mogelijkheid om tegen relatief lage gebruikskosten te genieten van de voordelen van een moderne en stille zescilinder benzinemotor.

De Epica is leverbaar in twee uitvoeringen, de Class en Executive. De Class basisuitvoering beschikt over een in hoogte verstelbare bestuurderstoel, elektrische ramen voor en achter, halflederen bekleding, 16" lichtmetalen wielen, op afstand bedienbare centrale portiervergrendeling, hittewerend glas, airconditioning en een audiosysteem met een MP3 speler. Het topmodel, de Epica Executive, voegt daar nog een aantal extra items aan toe, zoals lederen bekleding, elektronische klimaatregeling, stoelverwarming, cruise control, tractie-controle en parkeersensoren aan de achterzijde. Vijfspaaks lichtmetalen wielen zijn eveneens standaard voor de Epica.

Chevrolet Epica

De Chevrolet Epica is leverbaar vanaf 24.995 euro.

Wittebrug
Chevrolet Epica diesel vanaf 28.995 euroChevrolet Epica diesel vanaf 28.995 euro
19 december 2006
Chevrolet maakt prijzen Epica bekendChevrolet maakt prijzen Epica bekend
6 april 2006
Chevrolet vanafprijs Epica bekendChevrolet vanafprijs Epica bekend
1 maart 2006
Wereldpremiere voor Chevrolet EpicaWereldpremiere voor Chevrolet Epica
7 februari 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum