5 december 2021

Forum Cadillac BLS

Reacties van eigenaren

  

, datum: 11 mei 2016

Ervaring met BLS: Na een Cadillac Seville STS gerestaureerd te hebben bleek deze voor het gezin "te Amerikaans" geveerd te zijn. Om toch trouw aan het merk te blijven maar een Europese rijbeleving te hebben, de BLS bekeken. Deze Cadillac is qua vormgeving een auto die je mooi vindt of echt helemaal niets vindt, er zit niks tussenin. Ik ben gevallen voor het stoere Amerikaanse uiterlijk. De hoekige lijnen die de laatste jaren zo kenmerkend zijn voor Cadillac, maken de BLS een niet alledaagse verschijning.

Het uitrustingsniveau is goed, de kwaliteit voelt goed en de auto heeft een prima wegligging. De motor, een 2.0 liter benzinemotor met een midrange turbo, kan super meekomen in het verkeer. Deze motor is door GM ook in Saab en Opel toegepast. Kortom: wie nu een gebruikte BLS koopt, heeft daarmee een stuk betrouwbare, op Europese leest geschoeide techniek in handen, met een uitstraling die niet voor Jan Modaal is.

Uitvoering2.0T
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand160.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 19 juni 2007

Ervaring met BLS: Ik rijd er mee als taxi. Superauto! Alleen rem- en gaspedaal te dicht naast elkaar. Voldoende binnenruimte. Rechterspiegel geeft niet voldoende zicht bij achteruitrijden. Bij parkeren zie je de zij onderkant niet.
Voldoende vermogen, goede wegligging,
uitmuntend bij slechte weersonmstandigheden.
Bediening auto goed en overzichtelijk navi werkt goed met touchscreen en sound bose ok. Kofferruimte goed. Neem wel climat control handmatige airco veel regelen. Verder geen spijt na inruilen van mijn STS uit 2001.

Uitvoering1.9 Tdi
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km
Dealer Henri Nefkens

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Hans. Neervoort, datum: 7 mei 2009

Antwoord: Natuurlijk heeft deze auto een ":europees": gevoel. Hij wordt namelijk zij aan zij gemaakt met de .. Saab 9-3. Behalve een paar afwijkende body-panelen en dashboard zijn beide auto':s nagenoeg gelijk, al maakt de Caddilac meer herrie (ik rijd een 9-3 en rijd tijdelijk in de BLS) en is naar mijn gevoel wat onstabieler in bochten

  

Op zoek naar meer Cadillac BLS?

Bezoek ook het forum in:


 
XLLease
BMW 3-Serie BMW 3-Serie
★★★★☆
BMW 3-Serie BMW 3-Serie
★★★☆☆
BMW 3-Serie BMW 3-Serie
★★★★☆
Mercedes C-Klasse Mercedes C-Klasse
★★★★☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs