BMW i3

BMW i3

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De BMW i3 is veel meer dan een elektrische auto. Het is een BMW! En dat betekent ongekend rijplezier en premium kwaliteit. Bovendien is de i3 te voorzien van een benzinemotor, goed voor 100 km reserve

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 39.990,-
 CO2-uitstoot: 13 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 8.798,-

 
Bijtelling "BMW i3 Range Extender 60 Ah"
 
Bijtelling per jaar€ 3.352,-
Bijtelling per maand€ 279,-
 

Op zoek naar een BMW i3?
bynco heeft er 7 vanaf € 16.795,-

BMW i3

Volkswagen ID.3Volkswagen ID.3
"45 kWh Pure"
Hyundai IONIQHyundai IONIQ
"EV i-Motion"
Nissan LeafNissan Leaf
"40 kWh Accenta"
Cupra BornCupra Born
"Business One"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum