6 juni 2002
 

BMW 3-Serie Compact

BMW 3-Serie Compact nu leverbaar met M Sportpakket

Autozine
6 juni 2002 | BMW heeft voor de 3-Serie Compact-rijder een -naar eigen zeggen- nieuwe dimensie van sportief rijden te bieden. Sinds maart van dit jaar is op de 3-Serie Compact het M Sportpakket te verkrijgen. De Motorsport afdeling van BMW heeft voor dit model een bijzonder pakket gecreƫerd, dat zowel stilistisch als functioneel is.

De Motorsport afdeling van BMW heeft speciaal voor de 3-Serie Compact een bijzonder exterieur ontwikkeld. Bij dit exterieur - verkrijgbaar in zes geselecteerde lakkleuren - vallen direct het M arodynamicapakket met in de voorspoiler geïntegreerde mistlampen, de zwarte flanklijsten, de verschillende carrosseriedetails waaronder de deurgrepen in carrosseriekleur en de witte knipperlichten op. Tot in de kleinste details zet het M Sportpakket krachtige accenten. Zo ook met de 17-inch lichtmetalen wielen - dubbelspaak-design 97M - in speciale M styling. Dat is niet alleen optisch merkbaar, maar zorgt volgens BMW ook voor een extra rijdynamiek.

BMW 3-Serie Compact

Ook het interieur kent maar 1 woord: sportief. Zowel de bestuurder als de bijrijder beschikt over sportstoelen. Uiteraard omvat het M Sportpakket ook een lederen M stuur, een M voetsteun voor de linkervoet van de bestuurder en 'Alu Black Cube'-sierlijsten op dashboard en portieren.

Het M Sportpakket kost voor de 316ti, 318ti en 320td € 5.747,- en in combinatie met het Comfort line pakket bedraagt de meerprijs € 4.362,-. Voor de 325ti is het M Sportpakket verkrijgbaar voor € 3.251,-.

UnitedConsumers
 

Info

Techniek

Prijs

Forum