Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Audi A5 Sportback is de auto voor wie iets anders wil: de vloeiende lijnen van een coupe, maar toch 4 portieren en volop ruimte. De g-tron variant rijdt uitstekend en heeft een lage kilometerprijs

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 51.350,-
 CO2-uitstoot: 114 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 11.297,-

 
Bijtelling "Audi A5 Sportback 2.0 TDI (190 pk)"
 
Bijtelling per jaar€ 5.846,-
Bijtelling per maand€ 487,-
 

Op zoek naar een Audi A5 Sportback?
bynco heeft er 23 vanaf € 27.795,-

Audi A5 Sportback

Polestar 2Polestar 2
"Standard Range Single Motor"
Mazda 6 SportbreakMazda 6 Sportbreak
"SkyActiv-175 D GT-M"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum