9 maart 2007
Audi A4 (2004 - 2007)

Audi A4 (2004 - 2007)

Audi A4 leverbaar in Advance-uitvoering

Autozine
9 maart 2007 | Audi heeft onder de naam Advance een nieuwe uitvoering uitgebracht. Voor een speciale prijs worden tal van luxe zaken toegevoegd aan de basisuitrusting behorende bij het A4-programma. Hij is er zowel in sedan als in Avant-uitvoering, van 1,6-litermotor tot en met de S4.
 

Audi voegt voor de Advance-uitvoering een aantal extra's samen en biedt deze aan voor de prijs van € 950,- (inclusief BTW en BPM). Het meest in het oog springende onderdeel van de Advance is het Audi radio/cd-navigatiesysteem, waaraan een CD-wisselaar is gekoppeld. Onder de noemer van veiligheid vallen ook het diefstalalarm (TNO/SCM klasse-3 goedgekeurd), de telefoonvoorbereiding, de automatisch dimmende binnenspiegel, de licht- en regensensor en de Xenon plus koplampen die op de Advance-modellen met zescilindermotor en op de 2.0 TFSI worden geleverd.

Audi A4 (2004 - 2007)

In het interieur van de Advance vallen de in delen neerklapbare achterbank, de middenarmsteun voor en de elektrisch bedienbare ramen voor en achter op. En verder natuurlijk het met leder beklede multifunctionele stuurwiel, dat bij modellen met de multitronic-transmissie tevens is voorzien van schakelpaddels voor de handmatige bediening van die automaat. Bij de Audi S4 is het stuurwiel een driespaaks sportstuur.

De Advance is verkrijgbaar in een metallic of pareleffectlak naar keuze en wordt gecompleteerd met het Audi Parking System aan de achterzijde. De Audi A4 Advance is per direct bestelbaar en valt ook op de aanstaande AutoRAI te bewonderen.