5 juni 2003
 

Audi A2

Speciale editie Audi A2: colour.storm

Autozine
5 juni 2003 | Audi presenteert een sportieve lifestyle-uitvoering met de introductie van de A2 colour.storm. Deze nieuwe uitvoering van de Audi A2 kenmerkt zich door de opvallende carrosseriekleuren, de bijpassende stoelbekleding en de contrasterende, matzwarte exterieurelementen.
Nieuwe vloermatten voor de Audi A2?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 

Deze compacte lichtgewicht is er in de kleuren Misanorood pareleffect, Imolageel en Sprintblauw pareleffect. Het dak, de stootlijsten op de bumpers en de portieren, de buitenspiegels, wielkastranden en de klep van de servicemodule zijn uitgevoerd in matzwart. Verder is de A2 colour.storm naar wens te voorzien van een bijpassende interieuraankleding, waarbij de stoelbekleding is uitgevoerd in zwart gecombineerd met rood, geel of blauw.

Audi A2

De colour.storm is een sportief ogende uitvoering van de reeds veelvuldig met ontwerp en innovatieprijzen bekroonde aluminium Audi A2. "Met name de kleur verleent de auto het lifestyle-karakter", aldus Gerhard Pfefferle, hoofd Design bij Audi AG. "De opvallende kleuren staan voor een jong en dynamisch karakter, en zorgen voor een grote herkenbaarheid". De matzwarte carrosserie-elementen hebben wel wat weg van de allroad quattro exterieurdetails. Pfeffetle: "Heerdoor oogt de A2 robuuster, forser en dynamischer. In combinatie met de jeugdige carrosserietinten krijgt de A2 ook iets lichtvoetigs. Elke A2 beschikt reeds over de genen van een sportieve lifestyle auto; wij hebben alleen de zelfbewuste uitstraling versterkt".

Voor de promotie van de A2 colour.storm wordt gebruik gemaakt van tekeningen in een stijl die herinneringen oproept uit de jaren '60. Hierdoor wordt met een knipoog de aandacht gevestigd op het karakter van de A2 en de opvallende carrosseriekleuren. De A2 colour.storm collectie is van 16 tot en met 22 juni te aanschouwen op het tennistoernooi Ordina Open in Rosmalen en van 11 tot en met 13 juli tijdens het North Sea Jazz Festival in Den Haag. Ook bij alle Audi-dealers zal deze A2 in de showroom staan.

De colour.storm is verkrijgbaar als 1.4 en 1.4 TDI. De meerprijs bedraagt € 1.325,-. Indien ook voor de colour.storm stoelbekleding wordt gekozen, is de prijs € 1.650,-. In combinatie met de Pro Line-uitvoering bedraagt de meerprijs € 595,-. Pro Line bestaat uit:

  • volautomatische airconditioning
  • lichtmetalen velgen 15"
  • buitenspiegels en portiergrepen in de carosseriekleur
  • metallic lak
  • lederen stuurwiel, versnellingspookknop en handremgreep
  • afstandsbediening voor centrale vergrendeling
  • verlichte make-up spiegels.

De A2 1.4 is er vanaf € 20.490,- en de 1.4 TDI vanaf € 24.290,-.