25 mei 2020
Seat Mii

Forum Seat Mii

Reacties van eigenaren

  

, datum: 1 december 2019

Ervaring met Mii: Ik wil even reageren op het feit dat je niet goed achterin zou kunnen zitten. Als je achter iemand van (bijvoorbeeld) 1.85 zit kan je prima achterin zitten. Geen opgetrokken benen of dat soort onzin. Ik heb een Seat Ibiza gehad daarin zat je minder goed dan in de Mii. het is een kleine auto dus geen zee van ruimte, maar schuin zitten e.d. is echt onzin.


Bouwjaar2014
In bezit5 jaar
DealerAmes

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 26 juni 2017

Ervaring met Mii: Ik ben een klasse terug gegaan van B naar een A klasse auto. En ben verrast door de motor, bij warme motor doortrekken naar 4000 of iets meer toeren geeft deze een mooie lineaire respons. De uitvoering bestaat uit panorama dak/airco en die is bijna het gehele jaar te gebruiken, klapdak of helemaal open.

De stoelen zitten prima en verstelbaar, en ook achter is het goed toeven.
Voor de ventilatie en koeling gebruik en experimenteer met alle standen. Mijn vorig auto had een climatronic en gebruikte vaak de stand ventilatie op volle sterkte.

Bagageruimte: de tweedeling geeft voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen. met daaronder ruimte voor dingen die in elke auto horen en je niet hoopt te gebruiken.

De klapraampjes achter bewijzen hun dienst bij erg warm weer als de airco aanstaat zodat er een fijne ventilatie voor de achter passagier is. Op mijn verlanglijstje staan nog wat upgrades zoals naar 75 pk, bochtverlichting aan en panoramadak sluiten als je buiten staat.

UitvoeringMango
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand24.500 km
DealerHuiskes

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 3 juli 2016

Ervaring met Mii: Dit is inmiddels mijn 2e Mii, de 1e heb ik na bijna 90.000 zeer tevreden kms ingeruild voor deze nieuwe. Daarmee heb ik met die eerste Mii een km prijs all-in (dus inclusief alle kosten, rente en afschrijving) van 16,5 ct/km gerealiseerd, bij een totaal verbruik van 1 op 21,1. Prima resultaat dus.

Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er diverse verbeteringen: de hoedenplank gaat nu met de achterklep mee omhoog, de voorruiten kunnen nu vanaf de bestuurdersplek aan beide zijden geopend worden, er zit nu verlichting in de kofferruimte en zo nog wat meer. Het comfort van de Mii is het beste in het A-segment (heb diverse andere a-segmenters gereden en vergeleken). Motorisch is de 60 pk voor dagelijks gebruik prima geschikt. Niet bedoeld als stoplichtsprinter, maar hij komt bij normaal gebruik uitstekend uit de voeten. Wegligging is subliem. Sturen voelt heel prettig, iets lichter in de stad, en wat zwaarder bij hogere snelheden. Het start-stopsysteeem werkt uitstekend, gelukkig ook met een goede aanduiding op het dashboard, want stationair hoor je de motor nauwelijks als hij wel draait. Alleen bij heel stevig optrekken hoor je de motor een lekker roffeltje geven, verder is hij heel stil.

Ervaring met verkoop: Uitstekende service bij verkoop. Heel goede inruilprijs voor mijn vorige auto.

Uitvoering1.0 Sport Connect
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand17.500 km
DealerSchueler

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 12 april 2016

Ervaring met Mii: Super goede auto. Betrouwbaar en pittig motortje. Vierdeurs uitvoering met heeel veeel zitruimte en goede stoelen. Die van ons is compleet uitgerust met cruise control, parkeersensoren, electische verwarmde spiegels, navigatie etc. etc. En.. wat is 'ie lekker zuinig. Ik kom met gemak op een gemiddelde van 1 op 22 km.

De materialen die gebruikt zijn zijn identiek aan de van VW en Skoda, dus niks mis mee. Ook de volgende wordt gewoon weer een Seat Mii.

Ervaring met verkoop: Auto gekocht bij Welling. Prima bedrijf.


Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand37.000 km
DealerWealer

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  

Op zoek naar een Seat Mii?
bynco heeft er 14 vanaf € 5.995,-

Seat Mii

  

, datum: 22 december 2015

Ervaring met Mii: Niet kopen: veel vocht in de auto, koppeling knakt regelmatig flink gewoon nog teveel kinderziektes.

Uitvoering1.0 Chill Out
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand28.000 km
DealerWealer

Betrouwbaarheid4
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Diuzmadrettor, datum: 25 oktober 2016

Antwoord: Misschien exemplarisch, maar niet kopen slaat nergens op.

  

, datum: 16 augustus 2015

Ervaring met Mii: Ik lees (te) vaak hoedenplank gaat niet omhoog met achterklep, rechterraam is vanaf links niet te bedienen, achterin klapraampjes. Krap voor 4 personen, weinig bagageruimte etc. Volgens mij kan je al die zaken weten voordat je zo'n auto koopt, dus daar achteraf over klagen vind ik knap zinloos.

Wij hebben de Mii als 2e auto. Gebruiken deze vaak voor kleine ritjes. Hij rijdt prima. Heeft een hekel aan verkeersdrempels. Is zuing, achterin zit je best goed (beter dan in de Ibiza van 2010 die we eerst hadden). De caravan kan er niet achter, BMW's kan ik niet bijhouden, maar dat wist ik van tevoren en daar hebben wij deze Mii ook niet voor.Alle waar naar zijn geld, en wij zijn er tevreden over.. :-)

Ervaring met verkoop: Prima dealer, Auto Carma Rotterdam Zuid. Woon nu in Drechtsteden dus gaan naar Ames voor onderhoud.


Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerAmes

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 25 maart 2015

Ervaring met Mii: Week gereden als huur. Armoedig koekblik slechte materialen, keiharde plastics, matige afwerking. Vage besturing, traag, slechte ventilatie en niet echt zuinig, zou Seat nooit kopen C merk.

Uitvoering1.0 60pk
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid4
Comfort4
Motor4
  
 
Reactie van: Diuzmadrettor, datum: 16 augustus 2015

Antwoord: Goeie review... :-(

 
 1 

Nieuwe vloermatten voor de Seat Mii?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Fiat 500Fiat 500
★★★☆☆
Volkswagen Up!Volkswagen Up!
★★★☆☆
Peugeot 108Peugeot 108
★★★☆☆
Fiat PandaFiat Panda
★★★☆☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten