2 februari 2007
Seat Altea XL

Seat Altea XL

Seat Altea XL ontvangt eerste onderscheiding

2 februari 2007 | De Seat Altea XL Stationwagon, een van de recente aanwinsten binnen het productgamma van Seat, heeft zijn eerste onderscheiding in de wacht gesleept. In Polen bekroonden de juryleden van de "Poolse Auto 1" verkiezing de Altea XL Stationwagon met een speciale onderscheiding in de categorie voor design.

De "Poolse Auto 1" onderscheiding maakt deel uit van de "Europese Auto 1" verkiezing die in 25 landen wordt georganiseerd. De deelnemende auto's worden op een circuit getest door de hoofdredacteuren van de respectievelijke media. De uiteindelijke winnaar van de "Europese Auto 1" verkiezing wordt bekendgemaakt tijdens de Autosalon van Geneve, begin maart.

Seat Altea XL

De Seat Altea XL Stationwagon werd ontworpen als reactie op de wensen van kopers die al waren gevallen voor de charmes van de Altea, maar die meer ruimte wilden voor het hele gezin. De Altea XL Stationwagon, die 18,7 centimeter langer is dan de normale Altea, heeft een bagageruimte met een inhoud van 532 liter en biedt tal van mogelijkheden om het interieur naar eigen wens in te delen. Daarbij heeft hij de uitstraling van Seats nieuwe model-generatie behouden, terwijl de Altea XL Stationwagon tegelijkertijd het familiegevoel versterkt met features als bijvoorbeeld de opklapbare vliegtuigtafeltjes in de rugleuning van de voorstoelen.

De Seat Altea XL Stationwagon (1.4) is leverbaar vanaf € 20.995,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!