14 december 2011
Land Rover Evoque

Land Rover Evoque

Land Rover helpt 3FM Serious Request

14 december 2011 | Met het beschikbaar stellen van tien auto's voor DJ's en organisatie, aangevuld met een gift van € 20.000, helpt Land Rover ook dit jaar 3FM Serious Request weer daadkrachtig op weg. Daarnaast roepen een banneractie op LandRover.nl en een gerichte e-mailcampagne sitebezoekers, liefhebbers en klanten op om 3FM Serious Request te steunen, waarbij direct aan het Rode Kruis kan worden gedoneerd.

Op 7 december, de 'Kom Zelf in Actie'-dag, werden in alle vroegte de eerste van de tien Land Rovers overgedragen aan de DJ's die op 18 december hun intrek gaan nemen in het Glazen Huis in Leiden. Helaas konden ze deze eerste dag maar kort van hun Land Rovers genieten want nog voor acht uur 's ochtends werden de DJ's samen met elk drie kinderen gedropt om de hele dag eigenhandig, op allerlei manieren geld in te zamelen. Met resultaat, want samen brachten Gerard, Timur en Coen een aardig bedrag bij elkaar.

Land Rover Evoque

Tot het slot van 3FM Serious Request 2011 zullen de tien Land Rovers continu door heel Nederland worden gebruikt om 'Kom Zelf In Actie'-initiatieven te bezoeken en daarmee meer aandacht te vragen voor alle lokale projecten om geld in te zamelen voor het goede doel. De Land Rovers zijn direct herkenbaar aan hun bestickering, met '3FM Serious Request'- en 'Rode Kruis'-logo's op zijkanten en achterruit, en de campagnesticker van 'This One's For Mama' op de motorkap.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request namelijk aandacht voor moeders die zijn geraakt door oorlog- of conflictsituaties. Moeders die vaak alles zijn kwijtgeraakt, die alleen staan in de zorg voor hun gezin. Het Rode Kruis helpt deze moeders met essentiële zaken: onderdak, medische hulp en hulpgoederen als voedsel, drinkwater, zeep en keukengerei. Maar ook met het verdienen van een eigen inkomen en het terugvinden van vermiste familieleden. Dankzij 3FM Serious Request kan het Rode Kruis deze moeders hun toekomst teruggeven; een initiatief waarbij Land Rover graag van dienst is met mobiliteit en financiële steun.