Volvo XC90

Bijtelling leaseauto

Volvo XC90

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De XC90 bundelt het beste van alles wat Volvo te bieden heeft. De XC90 beschikt over de nieuwste motoren, waarbij de D5 overtuigt met kracht, rust en een relatief bescheiden verbruik.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 69.495,-
 CO2-uitstoot: 136 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 15.289,-

 
Bijtelling "Volvo XC90 D4 Momentum"
 
Bijtelling per jaar€ 7.912,-
Bijtelling per maand€ 659,-
 
Nieuwe vloermatten voor de Volvo XC90?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Mercedes EQCMercedes EQC
"400 4Matic"
Audi e-tronAudi e-tron
"95 kW"
Tesla Model XTesla Model X
"75D"
Kia SorentoKia Sorento
"2.2 CRDi DynamicLine"
Hyundai Santa FeHyundai Santa Fe
"2.2 CRDI i-Catcher"