Feedback
Volvo XC90

Autotechniek Raalte B.V.

Volvo-dealer

Autotechniek Raalte B.V.
Openingstijden
07:00- 18:30
07:00- 18:30
07:00- 18:30
07:00- 18:30
07:00- 18:30
08:00- 16:30
zondaggesloten
Autotechniek Raalte B.V.
Praamstraat 1
8102 HM    Raalte
tel.: 0572 - 358558
fax: 0572 - 355985
info@autotechniekraalte.nl
  

Ervaringen van klanten

  

, datum: 30 augustus 2016

Ervaring met onderhoud: Autotechniek Raalte is een persoonlijk familiebedrijf, ze kennen de klanten bij naam en weten wat je rijdt. Ze weten ook wat je wel en niet belangrijk vindt en houden daar rekening mee. Leenauto, of haal en breng service is geen probleem. Gratis Volvo Assistance bij het voorgeschreven onderhoud kost niets extra, ook niet bij oudere Volvonulls, zoals mijn S90 uit 1997. De kennis van oudere Volvo's is echter niet optimaal. Helaas is het ook veel te vaak nodig een keer extra terug te komen na een reparatie, omdat er toch iets niet goed is. Er wordt meestal geen probleem van gemaakt en alsnog opgelost. De laatste reparatie is echter op een complete mislukking uitgelopen, waarbij mijn auto ook nog eens beschadigd is zonder het te melden. Bij deze reparatie is het tussenlager vervangen van de cardanas. Het loste de trilling bij wegrijden op, maar daarvoor kreeg ik een brom terug bij 25 km/u en sneller. Uiteindelijk ben ik de auto drie weken verdeeld over twee maanden kwijt geweest, waarbij de cardanas drie maal naar een cardanas specialist is gebracht en de complete auto nog eens twee maal naar een tweede specialist. Nadien was het wel wat beter, maar had ik nog steeds een brommende cardanas met name merkbaar bij 70 km/u. Dat de cardanas nog steeds bromde is overigens niet zo gek, ontdekte ik later. Het voorste deel van de as was nieuw gemaakt, maar was krom. Een van de drie nieuw geplaatste kruiskoppelingen door Autotechniek Raalte was niet goed gecentreerd en twee van de drie kruiskoppelingen liepen niet soepel. Nu blijkt de laatste specialist of Autotechniek Raalte zelf ook nog eens schade te hebben veroorzaakt door mijn auto verkeerd op de brug te zetten. Dit is niet eerlijk gemeld. Autotechniek Raalte voelt zich niet verantwoordelijk en de specialist ook niet. De trilling is uiteindelijk door mezelf opgelost door een tweedehands cardanas uit Zweden te laten komen. Blijft over de schade die ik nu uit eigen zak kan betalen. Mijn vertrouwen in Autotechniek Raalte is helemaal weg. Ik begrijp niet waarom ze zich 'Excellent' dealer mogen noemen. Waardeloos hoe ze met deze situatie omgaan.


AutoS90

Verkoop6
Service2
  
  

, datum: 18 juli 2016

Ervaring met verkoop: Is zeer soepel gegaan, vorige Volvo XC70 ingeruild. Echt een aanrader!

Ervaring met onderhoud: Een groot voordeel vind ik dat je met de monteur de punten kan doornemen, werkt wel heel prettig en niet dat je de werkplaats wordt weggekeken.


AutoXC60

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 8 mei 2013

Ervaring met onderhoud: Gewoon een goed, betrouwbaar familiebedrijf, waar elke medewerker betrokken is met de business. Onderhoud op maat, dus alleen waar de auto om vraagt, niks meer en niks minder. Scherp uurtarief en je krijgt je auto altijd volledig schoon terug. Alles is in overleg en tevens kennen ze je bij naam en weten ze in welke auto je rijdt. Een echte aanrader!


AutoV50

Verkoop8
Service10