8 april 2003
Volvo C70 Convertible

Volvo C70 Convertible

Volvo verlaagt prijs C70 cabriolet

Autozine
8 april 2003 | Volvo Cars Nederland heeft de prijs van de Volvo C70 Convertible voor het nieuwe modeljaar aanzienlijk verlaagd ten opzichte van de voorgaande versie. Hiermee vormt het model een unieke aanbieding in het premiumsegment van de open toerwagens. Met het speciale Tourer-pakket kan de sportieve en luxueuze uitstraling worden versterkt.
UnitedConsumers
 

De Volvo C70 Convertible heeft een grote bijdrage geleverd aan de veranderde uitstraling van Volvo. Om haar concurrentiepositie in dit segment te versterken, heeft Volvo Cars Nederland een aanzienlijke prijsverlaging voor alle versies van de C70 Convertible weten te bewerkstelligen. Het voordeel loopt ten opzichte van de voorgaande versies uiteen van € 4.230,- voor de 2.0T-versies tot € 5.105,- voor de T5-variant. In Nederland bestaat het premiumsegment van convertibles slechts uit een beperkt aantal modellen.

Volvo C70 Convertible

De nieuwe editie van de C70 Convertible kreeg een opgefrist front (heldere koplampen, zwarte grille), vernieuwde motoren (2.4T en T5), verbeteringen ten aanzien van de softtop en meer aandacht voor interieurkwaliteit. Het als optie leverbare Tourer-pakket bestaat uit speciale lakkleuren, 16" lichtmetalen Ceres-velgen, 5-trapsautomaat, 4 x 100 watt Dolby Surround audiosysteem, verwarmbare voorstoelen, boordcomputer, cruise control en een aantal exclusieve interieurdetails, zoals het Vulcano Red of Linen White Soft Lederen interieur.

Nieuw is een op maat gemaakte lederen tassen- en kofferset, bestaande uit een trolley, twee travelbags en een garment-koffer. Deze set wordt standaard geleverd bij aanschaf van de nieuw gespecificeerde C70 Convertible. De C70 Convertible 2.0T Tourer is leverbaar vanaf € 56.000,-.

Volvo C70 Convertible