31 juli 2001
 

Volkswagen Transporter

Gema Barendrecht officieel RSL importeur

Autozine
31 juli 2001 | Het marktsegment van de bestelbusjes in Nederland groeit nog steeds. Echter, een kale bus is ook maar een kale bus, dus wordt menige bus voorzien van striping, signs en fraaie lichtmetalen wielen. Met andere woorden: de Bus krijgt karakter!
Info
Forum

Liefhebbers van autotuning en styling weten dat de betere gespecialiseerde autoshop veel te bieden heeft maar op het gebied van tuning en styling voor de VW T4 Bus heb je specialisten nodig. Goed nieuws voor T4 Bus eigenaren want sinds heel kort is GEMA Barendrecht al jaren specialist in het prepareren van T4 Bussen - uit de gelijknamige plaats officieel importeur geworden van de Duitse RSL producten. Dat betekent in de praktijk dat je voor je T4 Bus nu op één plaats terecht kunt voor een complete metamorfose van je Bus.

Volkswagen Transporter (2003 - 2015)

Heel bijzonder is de speciale voorbumper met geïntegreerde luchtgeleiding teneinde een betere koeling van de remschijven voor te bewerkstelligen. Ook wielkastverbreders, side-skirts, dakspoilers en dubbele koplampen staan op het RSL programma. En tal van andere accessoires om de puntjes op de i te zetten. En in elke Bus die sneller vooruit wil, monteert GEMA Barendrecht een perfect werkende Powered by Heinz chip. Meer power wordt zwart op wit gegarandeerd! Vermogens- en koppelwinsten zijn afhankelijk van de cilinderinhoud.

KwikFit
Laatste VW Transporter T2 geproduceerdLaatste VW Transporter T2 geproduceerd
20 december 2013
Volkswagen viert 65 jaar TransporterVolkswagen viert 65 jaar Transporter
23 maart 2012
Volkswagen viert 25 jaar Transporter 4x4Volkswagen viert 25 jaar Transporter 4x4
16 maart 2010
Vernieuwde VW Transporter vanaf 17.300Vernieuwde VW Transporter vanaf 17.300
21 september 2009
 

Info

Forum