18 december 2009
Volkswagen Passat CC

Volkswagen Passat CC

Volkswagen Passat CC nu ook als R-Line

Autozine
18 december 2009 | De Volkswagen Passat CC is met onmiddellijke ingang ook leverbaar in R-Line uitvoering. Daarmee krijgt de elegante vierdeurs coupé een extra sportief tintje. Het R-Line-pakket is voor alle Passat CC-modellen beschikbaar. De meerprijs bedraagt 1.990 euro.
 

R-Line staat bij Volkswagen voor een extra sportieve uitvoering van zowel exterieur als interieur. Aan de buitenzijde vallen de 17-inch lichtmetalen velgen van het type 'Mallory' (met 235/45-banden) direct op. De Mallory-wielen zijn optioneel ook in 18-inch uitvoering beschikbaar. Een ander herkenningspunt van de Passat CC R-Line zijn de specifieke vóór en achterbumper en de sideskirts. Al deze carrosseriedelen zijn uitgevoerd in de kleur van de auto. Ook de details maken het verschil: de koplampunits zijn donker uitgevoerd en op de voorste spatborden zijn R-Line logo's aangebracht.

Volkswagen Passat CC

Ook het interieur van de Passat R-Line ademt een sportief-elegante sfeer. De dorpellijsten zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in aluminium en dragen het R-line logo. Tot de standaarduitrusting behoren ook een driespaaks multifunctioneel sportstuur. Dit komt bovenop de toch al complete standaarduitrusting van de Passat CC waartoe onder meer sportstoelen, airconditioning en mistalampen behoren.

Het R-Line pakket is beschikbaar voor alle Passat CC-modellen. De meerprijs hiervoor bedraagt 1.990 euro. Na de Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant en Touareg, is de Passat CC het achtste Volkswagen-model dat in R-Line uitvoering verkrijgbaar is.

Volkswagen Passat CC