3 maart 2014
Volkswagen Multivan (2015 - 2021)
Nieuws

Volkswagen Multivan

VW introduceert Multivan Alltrack

3 maart 2014 - Op de vooravond van de Autosalon van Geneve presenteert Volkswagen de Volkswagen Alltrack. Met zijn TDI-motor en 4MOTION vierwielaandrijving is hij klaar voor avontuur en daarbij biedt hij de inzittenden de nodige luxe. Zo is het meubilair bekleed met leder van het exclusieve merk Poltrona Frau en is er een infotainment-systeem. De veelzijdigheid van het studiemodel wordt benadrukt door een railsysteem en een keukenmodule.

Opvallend zijn de zwarte carrosserie-elementen, de bodembescherming in matzilver,  de 19-inch lichtmetalen wielen en de speciale 'Moonstone' pareleffect-tint.

Volkswagen Multivan (2015 - 2021)

Binnen biedt de Multivan Alltrack een voor dit segment veel luxe. Zo zijn de stoelen bekleed met blauwgrijs leder van het merk Poltrona Frau. De vloer is uitgevoerd in hout dat normaal voor boten wordt gebruikt en ook de afwerkingselementen van aluminium zijn aandachtstrekkers. Het infotainment-systeem beschikt over een groot kleuren-touchscreen en omvat ook een surround sound-installatie met subwoofer van het merk Dynaudio.

Vloerrails spelen een hoofdrol in de veelzijdigheid van de Mutivan Alltrack. Ze maken het mogelijk de stoelen in verschillende configuraties neer te zetten. Ook kan op de vloerrails de uitneembare keukenunit worden bevestigd. In deze module zijn een gaskookplaat en een watervoorziening (inclusief afvoer) geïntegreerd. De keukenmodule is ook buiten de auto te gebruiken.

Volkswagen Multivan (2015 - 2021)

De Multivan Alltrack beschikt over een 132 kW/180 pk sterke 2.0 TDI-motor. De 4MOTION vierwielaandrijving met Haldex-meerplaatskoppeling zorgt voor enige terreincapaciteiten. In cijfers: de aanrijhoek bedraagt 21 graden en de afrijhoek 15 graden.