14 mei 2014
Toyota Verso-S

Toyota Verso-S

Toyota Verso S ondergaat facelift

Autozine
14 mei 2014 | Toyota presenteert de vernieuwde Verso-S. De Verso-S kreeg een krachtiger getekende voorzijde met LED-dagrijverlichting en het interieur is voorzien van een aangepast dashboard en nieuwe materialen die fijner aanvoelen. Wat niet is veranderd, is de riante binnenruimte. De prijs van de Verso-S begint onveranderd bij 18.495 euro.
 

De nieuwe Toyota Verso-S is behalve aan de LED-dagrijverlichting ook te herkennen aan de nieuwe projectorkoplampen. Voor een chiquere uitstraling is het bovenste deel van de dubbele grille voorzien van een chromen rand.

Toyota Verso-S

Toyota vormgevers hebben ook de achterzijde van de Verso-S geretoucheerd door nieuwe achterlichtunits te tekenen. Ook hier past Toyota vanaf nu LED-techniek toe. Dat is niet alleen mooier en energiezuiniger, maar ook beter zichtbaar en dus veiliger. Verder zijn nieuwe 16-inch lichtmetalen wielen beschikbaar en kan de MPV worden besteld in de kleur "Avantgarde Bronze" metallic.

Met de introductie van de vernieuwde Verso-S, lanceert Toyota ook de Trend-uitvoering. De Verso-S Trend is gebaseerd op de Aspiration, maar biedt voor een meerprijs van 500 euro 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass achter, een groot Skyview Panoramisch dak en mistlampen voor. Wie de Trend koopt, spaart volgens Toyota 1.255 euro uit.

Toyota Verso-S

Wat gebleven is, is de flexibiliteit. Dankzij het Toyota Easy Flat-systeem kan de achterbank van de Verso-S in een handomdraai worden neergeklapt. Een handeling die de bagageruimte vergroot van 430 naar 1.388 liter. De vloer van de bagageruimte kent bovendien twee niveaus zodat de gebruiker kan kiezen voor extra ruimte of een vlakke laadvloer met een verborgen vak.

De standaarduitrusting omvat nu ook een waarschuwingssysteem voor een te lage bandenspanning. Het nieuwe multimediasysteem "Toyota Touch 2" biedt een aanraakgevoelig kleurenscherm van 6.1 inch, Bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek en een USB-aansluiting. Een parkeerhulpcamera is in de meeste uitvoeringen standaard. Optioneel is het "Toyota Touch 2" met "Go" navigatiesysteem leverbaar.

Toyota Verso-S