15 april 2004
Suzuki Alto (2002 - 2008)
Nieuws

Suzuki Alto (2002 - 2008)

Suzuki viert feest met Alto Jubilee

15 april 2004 - Suzuki presenteert een Alto met een feestelijke prijs. Het is de versie Jubilee, te koop vanaf € 7.499,-. Bovendien heeft deze Suzuki enkele gratis extra's zoals metallic lak en de speciale Jubilee-badge, waarmee deze Alto ook nog eens opvalt.

De Suzuki Alto Jubilee is uitgebracht ter gelegenheid van 25 jaar Suzuki in Nederland. In die periode heeft de Alto een belangrijke rol gespeeld, wat voor importeur B.V. NIMAG de aanleiding vormt voor deze feestelijke en voordelige versie. De Alto, waarvan de eerste generatie verscheen in 1981, is een belangrijke pijler onder de groei van Suzuki in Nederland.

Suzuki Alto (2002 - 2008)

Bovendien is de Alto een van de weinige compacte auto's die van meet af aan als optie met een automatische transmissie verkrijgbaar is. Verder is de Alto vorig jaar voor de negende keer op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot voordeligste auto in Nederland. Een populaire eigenschap waardoor de Alto tot in lengte van jaren gewild blijft. Het verklaart deels het behoud van de restwaarde.

De GL Jubilee heeft onder meer een in delen neerklapbare achterbank, airbag voor bestuurder en passagier, van binnenuit verstelbare buitenspiegels, bekerhouders, een hoedenplank en een achterruitwisser met sproeier. De completere Alto GLS Jubilee is onder meer voorzien van centrale deurvergrendeling, elektrisch te bedienen ramen voor, toerenteller, bumpers in carrosseriekleur en stuurbekrachtiging. Deze uitvoering kost € 8.499,-. De GLS Jubilee met automaat komt op € 9.799,-.

Suzuki Alto (2002 - 2008)
XLLease
Dutchlease